Uneltele SEO și importanța lor în campanii reușite

Uneltele SEO și importanța lor în campanii reușite

Uneltele SEO si importanta lor in campanii reusite

Chiar dacă nu credeți, toolurile pentru SEO sunt foarte importante și merită toată atenția. Dacă vă întrebați de ce, gândiți-vă că fiecare astfel de instrument face ceva pe site. Unul se ocupă de linkuri, altul de conținut și lista poate continua.


Dar toolurile SEO și SPY au de obicei un preț mare. De aceea vă venim în ajutor cu răspunsul așteptat la întrebarea What is a seo buying group? . Acesta este un site pe care puteți găsi cel mai mare pachet de tooluri seo contra unui abonament foarte mic.


Dacă un consumator real scrie o recenzie negativă, puteți să comentați recenzia și să afișați vizual modul în care intenționați să remediați situația. Dacă revizuirea a fost scrisă de un concurent în cadrul unei tactici de black hat care vă va duce în jos, poate fi dificil de dovedit și aproape imposibil de eliminat.


Singura opțiune reală pe care o aveți este să discutați direct cu site-ul de revizuire și să le cereți să ia în considerare recenziile care nu sunt factuale. Dacă nu reușiți să le eliminați, încercați să răspundeți personal fiecărei revizuiri, adresându-vă oricăror probleme care se revendică.


Oamenii care citesc recenzii, iau în considerare că nu toate sunt valabile, dar dacă sunt lăsate fără cel puțin un comentariu util sau preocupat de la dumneavoastră sau de la compania dumneavoastră, îi poate determina să creadă că există posibilitatea ca aceasta să fie o afirmație reală.


Revizuiți periodic toate site-urile de recenzii de vârf și căutați în mod periodic recenzii care conțin numele său marca companiei dvs. prin Google, pentru a vă asigura că nu sunteți vizat. Folosiți instrumentele de seo pentru a le detecta pe toate. Este mult mai simplu și mai rapid.


Într-un efort de a păstra profilul dvs. de legătură curat și asociat doar cu backlink de calitate, trebuie să știți cum să identificați în mod corespunzător și link-urile, apoi să le eliminați. A găsi link-uri proaste poate fi dificil, mai ales pentru începători, dar cu câteva sfaturi utile acestea pot fi văzute fără ore de sortare manual link-uri pe pagină. Cel mai simplu e să le găsiți cu tooluri specializate.


Pentru a identifica link-uri necorespunzătoare, trebuie să aveți un instrument de monitorizare a backlinkului. Când rulați instrumentul, toate backlink-urile vor fi afișate. Backlink-urile pot fi sortate prin backlink-uri care trec PageRank, cele fără valoare SEO (nofollow) și linkuri pe care Google le ignoră. Trebuie doar să acordați atenție celor pe care le recunoaște Google și numai acelea care se leagă de dvs.


Verificați manual profilul de backlink, sortați-le prin texte ancorate și verificând doar acelea care arată suspicios. Puteți sorta, de asemenea, link-urile pentru acțiuni sociale pentru a găsi link-uri rele, 95% din link-urile rele au 0 social rank.

Facebook Comments