Top 5 cele mai la modă reclame în 2017

Top 5 cele mai la modă reclame în 2017

Top 5 cele mai la modă reclame în 2017

 

Publicitatea online este una dintre cele mai eficiente metode de a ajunge la inima clientului. În afară de oamenii care gândesc spoturile publicitare, le filmează și le postează pe net, mai sunt o mulțime de persoane pasionate de reclamele bune. Dacă și tu ești interesat de această industria publicității online, astăzi îți vom prezenta cele mai bune reclame făcute în acest an, în viziunea noastră, desigur.

 

5. Coca-Cola

Când doi se bat, al treilea câștigă. Asta este ideea noii reclame Coca-Cola. Spotul ilustrează povestea a doi adolescenți care fac o adevărată competiție din obținerea unui sticle de Cola. Pentru a savura gustul intens al băuturii, tinerii sunt nevoiți să se îmbrâncească, să cadă pe jos sau să-și facă farse. Momentul culminat al reclamei este atunci când cei doi constată că băutura atât de râvnită de ei, este savurată de o a treia persoană.
Spotul poate fi văzut aici:


4. Ford

Calitatea nu ține cont de trecerea anilor. Asta au încercat să transmită autorii noului spot publicitar pentru cunoscutul brand de automobile Ford. În filmuleț sunt arătate mai multe situații în care ceva nu merge, frânează, se strică, nu funcționează. Totuși, dacă dispui de uneltele necesare, reușești să fii întotdeauna cel mai bun. Sau cel mai rapid.
Spotul poate fi văzut aici :


3. Kia

Este greu să fii un războinic bun! Dar este simplu să conduci ca un războinic! Este mesajul reclamei din acest an a automobilului Kia Niro. Filmulețul, dotat din plin cu momente spectaculoase este arătate povestea unei femei care conduce, și imaginația ei extrem de bogată. Reclama este pe placul publicului atât datorită efectelor speciale, cât și datorită coloanei sonore.
Spotul poate fi văzut aici:


2. Skittles

Dragostea este minunată, mai ales dacă este alimentată cu ceva dulce. Noua reclamă a bomboanelor Skittles este pe cât de drăguță, pe atât de amuzantă. Spotul ilustrează scena în care un adolescent încearcă să-și scoată iubita la întâlnire. Pentru a nu bate cu pietricele în geam, acesta folosește bomboanele Skittles. Din păcate, sau din fericire, de delicii se bucură nu doar fata, ci și înteaga ei familie, ba chiar și oaspeții nepoftiți.
Spotul poate fi văzut aici:

1. Snikers

Trăiește clipa, și fii omul potrivit în locul potrivit. Este mesajul noului spot publicitar al ciocolatei Snikers. În filmuleț este prezentată povestea unui bărbat care se întâlnește cu el, cel din viitor. Singurul sfat pe care l-a primit de la interlocutorul său a fost să aibă mereu în drumul vieții o ciocolată pe care să o mănânce. Și acea ciocolată să fie Snikers.
Spotul poate fi urmărit aici:


Reclamele sunt o investiție pe termen lung. Dacă sunt realizate cu măiestrie, acestea pot rămâne un reper de care cei care le consumă să își aducă aminte chiar și peste ani. Unde mai pui că este cea mai scurtă și mai sigură cale pentru a oferi măreție unui brand.

Facebook Comments